فیروزان صنعت

دستگاه کندر

فیروزان صنعت » دستگاه کندر

معرفی دستگاه کندر (سنگین کن)

یکی از مهم ترین صنایعی که امروزه بر اهمیت و کاربرد آن افزوده می شود، صنعت بازیافت و پلاستیک سازی است. همان طور که می دانید با توجه به این که میزان تولید و استفاده از پلاستیک در طی سال های اخیر افزایش یافته، میزان بازیافت پلاستیک نیز افزایش چشمگیری داشته است. به همین منظور برای بهبود روند بازیافت مواد پلاستیکی، انواع دستگاه های کاربردی در این زمینه ساخته و تولید می شود.

چرا که امروزه توجه به محیط زیست و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته است. در این زمینه یکی از بهترین دستگاه های کاربردی برای بازیافت پلاستیک، دستگاه کندر است. این دستگاه با نام دیگر دستگاه سنگین کن شناخته می شود.

دستگاه کندر برای سنگین سازی پلیمر سبک مانند: نایلون، گونی و لیبل نیاز است.

300 الی 500 کیلوگرم در ساعت بسته به نوع پلیمر، سایز و ضخامت

بسته به دهانه کندور از 40 تا 100 آمپر

محصولات اخیر

مشخصات کندر در فیروزان صنعت

کندور ساز در دهانه های 60 الی 100 cm
موتور30 الی 75 اسب
تیغه گردانآلیاژی که مقاوم دربرابر سایش است
یاتاقانیاتاقان های آسیابی
بدنهناودانی های صنعتی

دستگاه سنگین کن یا کندر

سایر مواد پلاستیکی و بازیافتی برای استفاده مجدد و آماده سازی در خط تولید بازیافت نیاز به دستگاه های مختلفی برای گرانول شدن و افزایش خاصیت چگالی شدن دارد. به همین منظور از دستگاه کندر ساز برای سنگین سازی و افزایش خاصیت چگالی شدن استفاده می شود. با استفاده از این دستگاه می توان انواع مختلف فیلم های نرم از جمله   P.A, P.P ,P.E ,PVC برای مثال نایلون، نایلکس، سلفون، نخ، طناب، گونی، الیاف، نوار تیپ و… به دانه های ریز سنگین شده برای تغذیه بهتر به اکسترودر  تبدیل کرد.

دستگاه کندر ساز (کندور ساز پلاستیک)

دستگاه کندور دارای 3  قسمت اصلی بدنه، دینام و تیغه است. در واقع عملکرد این دستگاه بدین صورت است که ابتدا فیلم های پلاستیکی داخل دستگاه ریخته می شود. سپس توسط تیغه های تیز موجود در این دستگاه، فیلم ها خرد می شود. در مرحله بعد بر اثر حرارت و گرما به همراه اصطکاک، مواد بازیافت و پلاستیکی به حالت خمیری شکل تغییر می کنند.

در مرحله بعد مقداری آب به آن ها اضافه می شود تا این مواد خمیری به حالت دانه های شکری و سنگین در آیند. در مرحله پس از باز کردن شیر پنوماتیک دانه ها از دریچه تخلیه خارج می شود. در صورتی که در صنعت بازیافت و تولید مواد پلاستیکی فعالیت می کنید، در این مقاله همراه ما باشید تا با یکی از بهترین دستگاه های کاربردی در این زمینه به نام دستگاه کندر ساز آشنا شوید.

خرید دستگاه کندر ساز

دستگاه کندر ساز دارای ویژگی های منحصر به فردی است که باعث افزایش استفاده از آن در صنایع مختلف شده است. یکی از ویژگی های محبوب این دستگاه این است که در چندین نوع مختلف طراحی و تولید می شود. یکی از بهترین ویژگی های دیگر دستگاه کندر ساز این است که میزان مصرف برق و انرژی بسیار پایینی دارد. به همین دلیل می توانید متناسب با حجم تولید یا میزان مواد بازیافتی و پلاستیکی که در طول روز یا در هفته دور ریزی دارید، اقدام به خرید دستگاه کندر ساز کنید.

دستگاه کندورساز (کندور ساز پلاستیک) - عکس 2

چرا که این دستگاه با دهنه هایی با قطر و اندازه مختلف تولید می شوند. بدیهی است هر چه دهنه دستگاه بزرگ تر باشد، قابلیت خرد کردن مواد پلاستیکی با حجم بیشتری را دارد. یکی از بهترین ویژگی های این دستگاه که باعث افزایش خرید آن شده، این است که ابعاد کوچک و مناسبی دارد. به گونه ای که فضای کوچکی را اشغال می کند.

به همین دلیل کارگاه های کوچک هم می توانند از آن استفاده کنند. یکی از مزایای دیگر دستگاه مجهز شدن به تیغه های بسیار تیز و قدرتمند است. بدین صورت که در مدت زمان کوتاهی ضایعات پلاستیکی را به سرعت خرد می کند. همچنین این تیغه ها به دلیل کیفیت بسیار بالایی که دارند، به ندرت نیاز است که تیز یا تعمیر شوند. اما در صورت نیاز نیز به راحتی می توان این تیغه ها را برای بهبود عملکرد و افزایش سرعت خرد کردن، تیز کرد.

انواع دستگاه کندور ساز

همان طور که در پاراگراف بالا ذکر شد، دستگاه کندر ساز با دهنه هایی با قطر و اندازه های مختلف تولید می شوند. به همین دلیل این قابلیت برای خریداران فراهم شده که هر خریدار متناسب با میزان و حجم تولید پلاستیکی که دارد، اقدام به خرید کند. دستگاه کندر ساز در انواع مختلف دهنه با قطر 75 و دهنه ای با قطر 80 تولید می شوند. با افزایش اندازه دهنه دستگاه، بدیهی است که باید میزان قدرت دینام نیز افزایش یابد.

دستگاه کندر ساز (کندور ساز پلاستیک) - عکس 3

بنابراین برای دستگاه کندور ساز با دهنه 75، یک دینام 30 کیلو وات در آن به کار رفته است. همچنین دستگاهی با قطر 80 به یک دینام 40 کیلو وات مجهز شده است. هر چه دهنه دستگاه بزرگ تر باشد، می توان حجم و میزان بیشتری از مواد پلاستیکی و قابل بازیافت را درون آن ریخت. پس از آن نیز دستگاه با مجهز شدن به یک دینام قدرتمند، موتور دستگاه نیز قابلیت به حرکت در آوردن و خرد کردن مواد پلاستیکی مختلف را دارد.

با افزایش قدرت دینام، نیاز به برق با میزان آمپر بالاتری نیز هست. برای مثال  یک دستگاه سنگین کن پلاستیک که قدرت آن ۴۰ یا ۵۰ اسب است، میزان برق صنعتی مورد نیاز برای راه اندازی و شروع به کار کردن آن 30 آمپر است. به همین منظور توصیه می شود در صورتی که در این زمینه فعالیت می کنید، قبل از نصب و راه اندازی دستگاه ها کارگاه یا کارخانه خود را به برق با ولتاژ قوی مجهز کنید تا در صورت قطعی کنتور با مشکل مواجه نشوید.

کاربرد دستگاه کندر یا سنگین ساز

تا این قسمت از مقاله با نحوه عملکرد دستگاه کندر یا سنگین ساز آشنا شدید. بر همین اساس می توان گفت کاربرد اصلی دستگاه صرفا به خرد کردن و افزایش چگالی مواد پلاستیکی محدود نمی شود. بلکه با توجه به عملکرد منحصر به فردی که این دستگاه دارد، از آن می توان برای کاربردهای مختلف در صنعت بازیافت استفاده کرد. از جمله مهم ترین کاربردهای این دستگاه می توان موارد زیر را نام برد:

  • گرم کردن مواد پلاستیکی
  • خرد کردن مواد پلاستیکی
  • میکس یا مخلوط کردن مواد پلاستیکی

در پاراگراف بالا به صورت مختصر در مورد قسمت های مختلف این دستگاه صحبت شد. یکی از قسمت های اصلی این دستگاه که در تعیین میزان قدرت دستگاه کندر ساز تاثیر دارد، دینام است.  دینام توسط برق 3 فاز صنعتی تیغه را به وسیله شفت و فولی به انرژی حرکتی تبدیل می کند. پس از آن این انرژی حرکتی باعث ایجاد اصطکاک و گرما می شود.

قیمت دستگاه کندر

دستگاه کندور ساز به چندین اجزای مختلف مجهز شده است. به همین دلیل زمان خرید دستگاه توجه به مشخصات دستگاه اهمیت زیادی دارد. چرا که در تعیین قیمت کندور ساز عوامل مختلفی از جمله دهنه دستگاه و قدرت دینام تاثیر گذار هستند. برای مثال در صورتی که قطر و اندازه دهنه بزرگ تر باشد، نیاز به دینامی با قدرت بیشتر است. بنابراین در نهایت نیز قیمت نهایی دستگاه کندور ساز افزایش می یابد.

علاوه بر این، بسیاری از خریداران با توجه به نوع کاربردی که از این دستگاه انتظار دارند، دستگاهی با قدرت دینام مورد نظر را خریداری می کند. یکی از مهم ترین موارد تاثیر گذار در تعیین قیمت دستگاه، ورق و متریال لازم برای ساخت بدنه و اسکلت آن است. در صورتی که دستگاه هایی با بدنه و ورق نازک خریداری کنید، باعث ایجاد سر و صدای زیاد دستگاه و لرزش آن می شود.

در نتیجه هر چه میزان لرزش دستگاه بیشتر باشد، دستگاه سریع تر آسیب می بیند. بنابراین حتی اگر قیمت دستگاه با افزایش ضخامت ورق و متریال اسکلت آن افزایش یابد، میزان و شدت آسیب های وارده به دستگاه کاهش می یابد. بدیهی است که با خرید یک دستگاه با کیفیت بالاتر تا چندین سال متوالی بدون آسیب دیدن و نیاز به تعمیرات می توانید از آن استفاده کنید.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *